Kraj jedne ere! Fudbalski svet u suzama!
Kristijano Ronaldo, Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

došlo vreme...

Kraj jedne ere! Fudbalski svet u suzama!

Teški dani za sve navijače

Objavljeno: 14:04h

Neke od fudbalskih velikana gledamo po poslednji put na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a spisak onih koji će u narednom periodu objaviti kraj karijere je dugačak.

Kristijano Ronaldo je umalo bio tragičar meča protiv Slovenije, pošto je promašio penal, da bi potom pao u očaj i završio u suzama.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldofoto: EPA/MIGUEL A. LOPES

Četvrtfinale sa Francuzima mu može biti poslednja utakmica na velikom takmičenju sa reprezentacijom Portugala, dok mu ni na klupskom planu ne ide najbolje.

Ne dominira njegov Al Nasr kako se očekivalo, pa su sve glasnije priče o penziji jednog od najboljig fudbalera svih vremena.

Pored Portugalca koji ima 39 godina, kopačke o klin će uskoro okačiti nekoliko velikih fudbalskih imena, što će definitivno označiti kraj jedne ere.

Pre početka prvenstva Evrope definitivno povlačanje je najavio Toni Kros (36).

Tomi Kros
Tomi Krosfoto: EPA/Rodrigo Jimenez

Njegovim putem će i fenomenalni nemački golman Manuel Nojer (38). Argentinac Lionel Mesi (36) je pokušao da produži karijeru u Americi, ali i njega uskoro čeka ista sudbina.

Spisku penzionera će se pridružiti i Robert Levandovski (35), Karim Benzema (36), Luis Suarez (37), Marselo (35), Serhio Ramos (38), Luka Modrić (38), Andres Inijesta (40).

Ovo će definitivno biti kraj jedne velike fudbalske ere...

Bonus video:

00:21

Kristijano Ronaldo pokazao mišiće

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.